forside

Persondatapolitik (GDPR)

Generelt:

Når du bestiller produkter eller modtager nyhedsbrev hos/fra O. Oehlenschlägers Eftf. ApS accepterer du, at dine personlige oplysninger bruges af O. Oehlenschlägers Eftf. ApS som beskrevet herunder.

Vi modtager og opbevarer alle oplysninger, som du giver os ved første ordre bestilling pr. e-mail eller giver til os på en anden måde. Dette inkluderer oplysninger, der kan identificere dig (“personlige oplysninger”), inklusiv firmanavn, dit fornavn, efternavn, telefonnummer, postadresse, e-mailadresse, cvr.nr. og faktureringsoplysninger.


Hvordan anvender vi dine oplysninger?

Vi anvender andre oplysninger om dig til følgende generelle formål så længe du har givet samtykke til, at vi levere de produkter og tjenester, du anmoder om; til at sende dig bekræftelser og opdateringer på dine ordrer; til at administrere din konto, inklusiv behandling af regninger og sende meddelelser om dine ordrer; til generelt at kommunikere med dig; til at svare på dine spørgsmål og henvendelser og til at sende dig information om særlige tilbud og produkter eller tjenester, der kan have interesse.

Vi bruger dine oplysninger med henblik på at gennemføre de ordrer du foretager hos os


E-maillkommunikatoion:

Vi vil gerne gøre det så let for dig som muligt at drage nytte af vores produkter. Dette gør vi blandt andet ved at sende dig e-mails, der indeholder oplysninger om produkter, priser og tilbud. Bemærk, at du altid vil have muligheden for at fravælge fremtidige e-mails af denne type.


Hvem deler vi oplysningerne med?

Med potentielle slutforbruger i form af forhandlerlister og mundtlig/skriftligt information. (Navn, adresse, telefonnr., e-mail, og evt. hjemmeside). Vi kan desuden dele dine oplysninger som svar på stævninger, retskendelser eller andre retslige processer; til at etablere eller udøve vores juridiske rettigheder; til at forsvare os mod retskrav; eller som på anden måde kræves af loven. I sådanne tilfælde forbeholder vi os retten til at rejse eller frafalde enhver juridisk indsigelse eller ret, der er til rådighed for os.


Hvordan kan du få adgang til dine oplysninger samt mulighed for at ændre dem?

Du kan få adgang til dine kontaktoplysninger og ændre dem ved at kontakte os pr. telefon, e-mail eller brev. Ved at give os dine personlige oplysninger accepterer du, at vi kan beholde disse oplysninger. Vi kan fortsætte med at behandle konto-relaterede oplysninger med henblik på at opfylde vores legitime forretningsmæssige målsætninger, at overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser, og for at have en historikfortegnelse samt til analytiske formål. Vi har flere robuste tekniske foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til kontooplysninger. Vi kan til enhver tid opdatere forkerte eller forældede oplysninger.

Hvis du ikke har en konto hos os, eller hvis du ønsker at kontakte os i forbindelse med personlige oplysninger, kan du bede os om at få adgang til, slette eller ændre de oplysninger, vi har om dig ved at e-maile os. Du kan også kontakte os for at få en forklaring på, hvordan vi behandler dine oplysninger, og du kan tilbagekalde det samtykke til behandling af dine oplysninger, der blev givet, da du accepterede denne fortrolighedspolitik, ved at sende en mail.


Dine valgmuligheder med hensyn til indsamling og anvendelse af dine oplysninger.

Når du bliver kunde hos os har du mulighed for at vælge, om du vil modtage e-mails fra os om særtilbud samt e-mails om produkter.. Som et registreret kunde kan du til enhver tid ændre dit valg ved at kontakte os. Uanset om du er et registreret kunde eller ej, vil du også have mulighed for at framelde dig kommercielle e-mails eller breve som du modtager fra os. Vær opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at sende dig andre meddelelser, inklusive servicemeddelelser og administrative beskeder, enten om din konto eller dine transaktioner, uden at tilbyde dig mulighed for at fravælge at modtage dem.


Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, ved at give os dine oplysninger som kunde hos os og vi er forpligtet til at beskytte de oplysninger, vi indsamler. Vi har implementeret passende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsprocedurer for at beskytte de personlige oplysninger, du giver os. For eksempel har kun autoriserede medarbejdere tilladelse til at få adgang til personlige oplysninger, og de kan kun gøre det for tilladte funktioner i virksomheden.

Du kan til enhver tid give os besked, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve med information om vores produkter, eller hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos O.Oehlenschlägers Eftf. ApS.


Du skal blot give besked herom ved at kontakte os pr. e-mail ooe@ooe.dk eller på telefon +45 86883670.

.